Garantievoorwaarden

WAAR HEB IK GARANTIE OP?
Bij De Hoornse Damper krijgt u standaard 3 maanden fabrieksgarantie na verkoop van het product. Fabrieksgarantie berust enkel en alleen op hardware producten, uitgezonderd van clearomizers, vervang glazen, coils (en vormen van).

Waar heb ik garantie op?

BUITEN FABRIEKSGARANTIE
Er berust op alle producten enkel en alleen fabrieksgarantie. Binnen de periode van 3 maanden is deze garantie effectief. De fabrieksgarantie vervalt automatisch wanneer het apparaat waterschade of val/stoot schade heeft. Een krasje of iets dergelijks wordt niet naar gekeken, maar wanneer het apparaat defect is geraakt door het laten vallen van het apparaat, vervalt de fabrieksgarantie. Onder waterschade behoort ook “liquid”-schade. Wanneer er vloeistof in de elektronica aangetroffen wordt, vervalt automatisch de fabrieksgarantie.

GARANTIEKAART/STICKER/ AANKOOPBEWIJS
Een essentieel document wat wij graag ontvangen bij elk retour is de garantiekaart. Op de garantiekaart staat een code. Deze zit bij de meeste apparaten in de doos gestoken. Soms wil het voorkomen dat deze tegen de zijkant van de doos geplakt zit. Zonder deze code is er géén garantie.

Ook moet het aankoopbewijs wat wordt afgegeven bij aankoop getoond kunnen worden.

Indien een apparaat defect is, sturen wij het eerst op naar de leverancier om te kijken of het apparaat gerepareerd kan worden. Indien het niet gerepareerd kan worden krijgt u, met in actneming van de bovengestelde voorwaarden, een nieuw apparaat.