E-sigaretten

Elektronische SigarettenHet assortiment e-sigaretten dat De Hoornse Damper aanbied bevat voor elk wat wils; zowel de beginnende damper als de gevorderde damper kan bij ons terecht. De e-sigaretten in onze winkel zijn allen van gerenomeerde merken, zoals Joyetech, Justfog, E-leaf en Aspire. Ook voor verschillende onderdelen, zoals clearomizers, driptips, coils, batterijen en opladers (voor 18650 batterijen) kunt u bij ons terecht. Als u iets nodig heeft wat wij op dat moment niet hebben, dan gaan wij direct voor u op zoek.

 

 

 

4
Yes
None
1
1000000
Naam...
/e-sigaretten/
Thumbnail
Sorteer op:

Categorieën:

E-sigaretten
Joyetech eGo One V2 Image
N.V.T. product wordt niet meer verkocht. Coils voor dit systeem zijn nog wel verkrijgbaar
Eleaf Pico 85 Image
€ 54.95 (zonder 1 x 18650 batterij)
E-sigaretten
Justfog Q16
€ 32,95
Justfog Q16 Image

Wat is de Justfog Q16 Startset?
Deze compacte Q16 startersset van Justfog is een simpel bedienbare E-sigaret die beschikt over een 900mAh batterij en een 2ml clearomizer. De Justfog Q16 wordt aangeraden aan de beginnende damper, die de overstap wil maken van het traditioneel roken naar het dampen van een E-sigaret. Naast de box mod en de Q16 clearomizer zijn er 2x Justfog Organic Cotton coils van 1.6Ohm toegevoegd.

Over de Justfog Q16 batterij:
De J-Easy 9 VV batterij beschikt over een 900mAh capaciteit en een instelbaar voltage tussen 3.4 en 4.8V. De voltage is eenvoudig in te stellen middels de + en – knop. De batterij bevat meerdere beveiligingen zoals bescherming tegen oververhitting en kortsluiting. Tevens bevat de J-Easy 9 een constante spanning circuit, waardoor de spanninguitgang niet minder wordt wanneer de box mod bijna leeg is. Daarnaast is het een pass-through batterij, wat inhoudt dat u ook tijdens het opladen de Q16 gewon uw E-sigaret kunt gebruiken. U dient de batterij op te laden middels de meegeleverde micro-USB kabel. Wij raden aan geen andere opladers te gebruiken, want dit kan een negatief effect hebben op de batterij.

Over de Justfog Q16 clearomizer:
De Q16 clearomizer is een compacte tank met een 2ml E-liquid capaciteit. De tank dient via de onderkant gevuld te worden met E-liquid door de tank los te draaien van de batterij. De Q16 clearomizer bevat een dubbele lekbeveiliging en een instelbare airlfow. De airflow bevind zich aan de onderkant van de tank en dient naar eigen wens ingesteld te worden. De Q16 maakt gebruik van de 100% Organic Cotton coils (OCC). Hiervan zijn er twee meegeleverd in de Q16 kit.

Over de Justfog Q16 coils:
In de startersset zijn 2x 1.6Ohm Q16 coils toegevoegd. De coils zijn geproduceerd met 100% organisch katoen en een Nichroom gloeidraad. Het katoen zorgt voor een betere opname van de liquid, waarmee de smaak en damp beter tot zijn recht komt bij het activeren van de fire-button. Naast de 1.6Ohm kunt u ook kiezen voor de 1.2Ohm coils. De 1.2Ohm coils hebben een lagere weerstand en bieden dus iets meer power, waardoor de dampproductie wordt vergroot. Bevochtig u coil goed voor het gebruik. Druppel wat E-liquid in de katoengaatjes van de coil en laat het ongeveer 10 minuten intrekken. Zo voorkomt u een verbrandde coil (dry-hit) en wordt de levensduur van de coil verlengd.
Technische gegevens Q16:
Materiaal: verchroomd messing met pyrex glas (verwisselbaar)
Weerstand meegeleverde coil: 1.6Ohm
Voltage: 3,4V – 4,8V
Wattage: 6-12Watt
Lengte: 62mm
Diameter: 16mm

Klik hier voor de handleiding

Klik hier voor het instructiefilmpje

Eleaf Istick Basic
€ 37,95
Eleaf Istick Basic Image

Productbeschrijving
De eLeaf iStick Basic is een complete en compacte eLeaf iStick starterset inclusief clearomizer en andere benodigdheden. Ideaal voor iedereen die op zoek is naar een simpele mod van hoge kwaliteit, maar zonder teveel gedoe.

De eLeaf iStick Basic is voorzien van een geïntegreerde eLeaf GS Air 2 clearomizer, die, indien gewenst, ook vervangen kan worden door een andere clearomizer. De eLeaf GS Air 2 clearomizer heeft een inhoud van 2 ml en een weerstand van 0.75 Ohm. Door middel van een kijkvenster in de batterij is het liquidniveau van de clearomizer zichtbaar. De GS Air 2 is voorzien van een airflow control en staat garant voor een perfecte dampontwikkeling! Doordat de set wordt geleverd met een eGo connector en een 510 connector is deze eLeaf geschikt voor de meeste soorten clearomizers.

De eLeaf iStick Basic heeft een ingebouwde batterij van 2300 mAh en een maximum output van 30 Watt. Deze mod kan gebruikt worden met weerstanden van 0.4 tot 5.0 Ohm.

De eLeaf iStick Basic sets zijn bij TGC Trading verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Inhoud eLeaf iStick Basic set:
1 x eLeaf iStick Basic 2300 mAh
1 x GS Air 2 clearomizer (Art. Nr. 409354) met eLeaf GS Air 2 coil 0.75 Ohm (Art. Nr. 409353)
1 x eGo connector
1 x 510 connector
1 x USB-kabel
1 x Handleiding

Specs:
Afmetingen: 39,5 x 23 x 81 mm
Capaciteit: 2300 mAh
Aansluiting: eGo/510

Klik hier voor de handleiding (u downloadt de handleiding als een ZIP-bestand)

Klik hier voor het instructie filmpje

Joyetech eGo One V2
N.V.T. product wordt niet meer verkocht. Coils voor dit systeem zijn nog wel verkrijgbaar
Joyetech eGo One V2 Image

Productgegevens
De eGo ONE V2 is een starterskit van het merk Joyetech. Bij aankoop van deze kit is er keuze uit de batterijcapaciteit van 1500mAh of 2200mAh, de starterset heeft een E-liquid capaciteit van 2ml. Zowel Sub Ohm (<1.0Ohm) als hoge weerstand coils (>1.0Ohm) kunnen worden gevoerd in de clearomizer.

Over de eGo ONE V2 Batterij
De standaard versie van de eGo ONE V2 wordt geleverd met een batterij van 1500mAh. De eGO ONE V2 XL heeft een batterijcapaciteit van 2200mAh, wat betekent dat de XL versie een langere batterijduur heeft vergeleken met de standaardversie. Daarnaast is de XL uitvoering iets langer dan de standaard eGo ONE V2 batterij. De batterij is ingebouwd en kan worden opgeladen via de bijgeleverde micro USB kabel, tevens kan de elektrische sigaret worden gebruikt tijdens het opladen.

Lengte eGo ONE V2: 12.7cm
Lengte eGo ONE V2 XL: 14.2cm
Direct output / Constant voltage output
Joyetech heeft de mogelijkheid toegevoegd om te schakelen tussen 2 modussen; Mouth-To-Lung (MTL) en Direct-To-Long (DTL). Druk de firebutton 5 seconden in wanneer de V2 uit staat om te switchen tussen de 2 instellingen en test wat voor u de gewenste dampervaring oplevert.

Over de eGo ONE V2 2ml Clearomizer
De clearomizer van de eGo ONE V2 heeft een E-liquid capaciteit van 2ml en beschikt over een regelbare airflow. De airflow is regelbaar middels de ring aan de onderzijde van de tank te verschuiven. Zo kan de gebruiker zelf bepalen hoe veel lucht er tijdens het dampen wordt toegevoegd.

Over de eGo ONE V2 Coils
In het startpakket zijn er 2 Joyetech eGo ONE CL Pure Cotton coils toegevoegd met een Ohmage van 1.0Ohm en 0.5Ohm. Indien u meer damp wilt creëren, raden wij aan om de 0.5Ohm te kiezen. Deze geeft meer power vergeleken met de 1.0Ohm. De keuze voor uw coil hangt af van uw eigen persoonlijke wensen.

Inhoud set
Joyetech eGo ONE V2 batterij (1x)
Joyetech eGo ONE V2 clearomizer (1x)
Joyetech eGo ONE CL Pure Cotton coil 1.0Ohm (1x)
Joyetech eGo ONE CL Pure Cotton coil 0.5Ohm (1x)
Micro-USB kabel (1x)
Handleiding Joyetech eGo ONE V2(1x)

Klik hier voor de handleiding

Klik hier voor het instructie filmpje

Eleaf Ijust 3
€ 47.95
Eleaf Ijust 3 Image

Productbeschrijving
De Eleaf iJust 3 springt meteen in het oog. Dat komt in eerste instantie door het frivole uiterlijk. Elk van deze iJust-modellen is prachtig versierd. Naast een aantrekkelijk uiterlijk heeft deze E-sigaret óók een prachtige binnenkant.

Gesterkt door een 3000mAh batterij, die door middel van een Micro USB-kabel op te laden is, kunt u voor een lange tijd dampen. Met een weerstand van 0.1 Ohm tot en met 3 Ohm is deze E-sigaret daarnaast erg breed inzetbaar.

Dat maakt de Eleaf iJust 3 ideaal voor sub Ohm of Mouth To Lung (MTL) dampen. Deze E-sigaret is daarnaast ook ideaal voor de klant die meer nicotine bij de damp wil of als u liever met een hogere weerstand dampt.

Bij deze starterkit zit een clearomizer (ELLO Duro). De bijgeleverde coils verzorgen ieder een unieke dampervaring. Bij de 0.2 Ohm Netcoil en de 0.15 Ohm Multihole zijn er nieuwe technieken gebruikt die de smaak van uw dampproduct verbetert. Door een ruimere luchttoevoer in deze clearomizers blaast u stevige rookwolken uit. Tenslotte is de E-liquid makkelijk bij te vullen. U klikt de bovenkant van de clearomizer opzij en u kunt uw tank vanuit de bovenkant weer bijvullen.

Inhoud Eleaf iJust 3 starterkit
1x iJust 3 batterij 3000mAh
1x ELLO Duro clearomizer
1x HW-N 0.2 Ohm Head
1x HW-M 0.15 Ohm Head
1x Micro USB-oplaadkabel
Reserve-onderdelen (rubbers, extra glaasje)

Specs:
Diameter: 25 mm
Hoogte: 130.5 mm
Gewicht: 152 g
Wattage: 80W
Batterij: 3000mAh
Weerstand: 0.1 Ohm – 3.0 Ohm

Klik hier voor de handleiding (u downloadt de handleiding als een ZIP-bestand)

Klik hier voor het instructiefilmpje

Eleaf Ijust Nexgen
€ 37.95
Eleaf Ijust Nexgen Image

Productbeschrijving
De Eleaf iJust NexGen is een All-In-One E-sigaret voorzien van een krachtige batterij met een capaciteit van 3000 mAh en een (ingebouwde) clearomizer met tankinhoud van 2 ml. De Eleaf iJust NexGen is ook voorzien van een LED display met verschillende kleuren die het vermogen van de batterij weergeven.

Gemakkelijk in gebruik! Doordat het mondstuk van de clearomizer opzij geschoven kan worden, is het heel gemakkelijk om de clearomizer top fill te vullen met E-liquid vloeistof. Daarnaast is het mogelijk om de luchttoevoer handmatig aan te passen door de airflow ring.

De Eleaf iJust NexGen wordt geleverd met twee Eleaf HW1 Single Cylinder 0.2 Ohm coils. (# 413251)

Inhoud Eleaf iJust NexGen 50W Kit:
1 x Eleaf iJust NexGen
2 x HW1 Single Cylinder Coils 0.2 Ohm
1 x USB-kabel
1 x Handleiding

Specs:
Afmetingen: 24.5 x 117 mm
Tankinhoud: 2 ml
Gewicht: 137.5 g
Capaciteit: 3000 mAh
VW: 1 – 50 watt
Weerstand: 0.15 – 3.0 Ohm
Aansluiting: AIO

Klik hier voor de handleiding (u downloadt de handleiding als een ZIP-bestand)

Klik hier voor het instructiefilmpje

Eleaf Istick Pico 21700
€ 59.95
Eleaf Istick Pico 21700 Image

Productbeschrijving
De Eleaf iStick Pico 21700 Kit ligt net zoals alle E-sigaretten van de iStick Pico serie zeer comfortabel in de hand en is dankzij het formaat gemakkelijk mee te nemen onderweg. De iStick Pico kan gebruikt worden met een high drain 21700 batterij (meegeleverd) maar het is ook mogelijk is om een 18650 high drain batterij (niet meegeleverd) te plaatsen.

Met maar liefst een vermogen van maximaal 100 watt en een maximale ontlading van 2A is dit absoluut een aanwinst voor sub Ohm dampers. De iStick Pico MOD beschikt over een uitgebreide uitgebreide temperature control modus, met de mogelijkheid tot meerdere TCR instellingen. De essentiële gegevens en instellingen van de Eleaf iStick Pico 21700 worden getoond op een helder 0.91 inch beeldscherm.

De Eleaf iStick Pico 21700 Kit is verkrijgbaar in verschillende kleuren en wordt geleverd met de Eleaf ELLO top fill clearomizer met een inhoud van 2 ml en een 510 aansluiting.

De ELLO clearomizer is voorzien van een NiCr HW2 dual cylinder coil met een weerstand van 0.3 Ohm (45-60 watt). De Eleaf iStick Pico 21700 Kit wordt ook geleverd met de nieuwste HW1-C Kanthal single coil van 0.25 Ohm (35-40 watt). Deze coil met keramisch omhuld lont voor hittebehoud geeft een ultieme dampervaring met verbeterde smaak. Perfect voor Direct Lung – / sub Ohm dampen.

Specs:
Afmetingen: 119 x 51 x 26 mm
Batterij: 21700 (meegeleverd) / 18650 (niet meegeleverd)
Aansluiting: 510
Tankinhoud: 2 ml
Output Wattage: 1 – 100W
Output Voltage: 0.5 – 9V
Modussen: VW/Bypass/TC(Ni/Ti/SS/TCR)
Weerstand: 0.05 – 1.5 Ohm (TC mode)
0.1 – 3.5 Ohm (VW/Bypass mode)

Eleaf Pico Baby
€ 29.95
Eleaf Pico Baby Image

Productbeschrijving
De iStick Pico Baby Kit is een buitengewoon compact en handzaam model van Eleaf bestaande uit een indrukwekkende interne 1050 mAh batterij en een GS Baby tank. Door de magnetische connector kan de clearomizer gemakkelijk in de batterij worden geplaatst.

Daarnaast beschikt de iStick Pico Baby over een innovatief vergrendelingssysteem waardoor niet onbedoeld de vuurknop aan de bovenkant van de batterij aangaat tijdens het vervoeren. Deze nieuwe techniek in combinatie met de krachtige batterij en het mini formaat maakt de iStick Pico Baby Kit absoluut geschikt om overal mee naar toe te nemen.

De iStick Pico Baby Kit wordt geleverde met de GS Baby bottom fill clearomizer, deze kan middels een luchttoevoerring worden bediend aan de onderkant. De GS Baby clearomizer kan worden gebruikt met GS Air coils, daarvan worden twee stuks bijgeleverd (# 409353) bij de iStick Pico Baby Kit.

Specs:
Afmetingen: 75 x 41 x 23 mm
Capaciteit: 1050 mAh
Aansluiting: 510
Tankinhoud: 2 ml
Output Wattage: 25W
Weerstand: 0.4 – 3.0 Ohm

Klik hier voor de handleiding (u downloadt de handleiding als een ZIP bestand)

Klik hier voor het instructiefilmpje

Eleaf Pico 85
€ 54.95 (zonder 1 x 18650 batterij)
Eleaf Pico 85 Image

Productbeschrijving

De ELeaf iStick Pico is wederom een uitbreiding van de ELeaf iStick familie. De ELeaf iStick Pico 25 Kit is voorzien van een variabel voltage, een instelbare temperatuur en verschillende modussen, zoals: VW / Bypass / TC (Ni, Ti, SS, TCR-M1, M2, M3).

De ELeaf iStick PIco 25 wordt geleverd met Eleaf Ello top fill Clearomizer met 2 ml tank. Daarbij is het enkel nodig om de drip tip te verschuiven om de tank te vullen.

Let op! Gebruik bij de Eleaf iStick Pico een 18650 batterij met een maximale ontlading van ten minste 25A. Zoals de Efest 18650 3000 mAh 35A (# 409370). Dit product maakt gebruik van sub Ohm coils en is derhalve alleen bedoeld voor daarvoor geschikte apparaten.

Inhoud ELeaf iStick Pico 25 + Ello Clearomizer Kit:
1 x ELeaf iStick Pico 25 (exclusief 18650 batterij)
1 x ELeaf Ello clearomizer
1 x HW1 single coil 0.2 Ohm (# 413251)
1 x HW2 dual coil 0.3 Ohm (# 413252)
1 x USB-kabel
1 x Gebruiksaanwijzing

Klik hier voor de handleiding (u downloadt de handleiding als een ZIP bestand)

Klik hier voor het instructiefilmpje

Eleaf Ikuu I80
€ 54.95
Eleaf Ikuu I80 Image

Productomschrijving
De Eleaf iKuu i80 kit met ergonomisch ontworpen design, bestaat uit een iKuu i80 TC MOD in combinatie met de Eleaf MELO 4 clearomizer.

De Eleaf iKuu i80 kan ingesteld worden in verschillende modussen: VW/TC (Ni,Ti,SS,TCR-M1,M2,M3). De MOD beschikt over een interne batterij van 3000 mAh en een maximaal vermogen van 80 watt.

Door de output van 2 ampère wordt de batterij van de Eleaf iKuu i80 kit snel opgeladen. Een innovatief temperatuurbeschermingssysteem waarborgt de veiligheid tijdens het opladen.

Daarnaast is de Eleaf iKuu i80 kit voorzien van een helder 0.91 inch scherm waarop specificaties zijn af te lezen.

De Eleaf MELO 4 met 510 aansluiting is een top fill clearomizer, door simpel de drip tip opzij te schuiven kan gemakkelijk E-liquid worden bijgevuld. De 2 ml tank is volledig demonteerbaar, zo is deze ook gemakkelijk schoon te maken.

De Eleaf MELO 4 tank wordt geleverd met EC2 Kanthal coils met een weerstand van 0.3 Ohm – bereik tussen 30 en 80 watt. Ook bevat de set een EC2 Kanthal coil met een weerstand van 0.5 Ohm – tot 100 watt.

Inhoud Eleaf iKuu i80 kit:
1 x Eleaf iKuu i80
1 x MELO 4 clearomizer
1 x EC2 0.5 Ohm coil
1 x EC2 0.3 Ohm coil
1 x QC USB-kabel
2 x Gebruiksaanwijzing

Klik hier voor de handleiding (u downloadt de handleiding als een gezipt PDF bestand)

Klik hier voor het instructiefilmpje

Eleaf Ikuu I200
€ 59.95
Eleaf Ikuu I200 Image

Productinformatie
De Eleaf iKuu i200 kit met ergonomisch ontworpen design, bestaat uit een iKuu i200 TC MOD in combinatie met de Eleaf MELO 4 clearomizer.

De Eleaf iKuu i200 kan ingesteld worden in verschillende modussen: VW/TC (Ni,Ti,SS,TCR-M1,M2,M3). De MOD beschikt over een interne batterij van 4600 mAh en een maximaal vermogen van 200 watt voor een stabielere en langdurige damp-ervaring.

Door de output van 2 ampère wordt de batterij van de Eleaf iKuu i200 kit snel opgeladen. Een innovatief temperatuurbeschermingssysteem waarborgt de veiligheid tijdens het opladen.

Daarnaast is de Eleaf iKuu i200 kit voorzien van een helder 0.96 inch scherm waarop specificaties zijn af te lezen.

De Eleaf MELO 4 met 510 aansluiting is een top fill clearomizer, door simpel de drip tip opzij te schuiven kan gemakkelijk E-liquid worden bijgevuld. De 2 ml tank is volledig demonteerbaar, zo is deze ook gemakkelijk schoon te maken.

De Eleaf MELO 4 tank wordt geleverd met EC2 Kanthal coils met een weerstand van 0.3 Ohm – bereik tussen 30 en 80 watt. Ook bevat de set een EC2 Kanthal coil met een weerstand van 0.5 Ohm – tot 100 watt.

Inhoud Eleaf iKuu i200 kit:
1 x Eleaf iKuu i200
1 x MELO 4 clearomizer
1 x EC2 0.5 Ohm coil
1 x EC2 0.3 Ohm coil
1 x QC USB-kabel
2 x Gebruiksaanwijzing

klik hier voor de handleiding (u downloadt de handleiding als PDF)

Klik hier voor het instructiefilmpje

Joyetech eGo AIO Startset - 1500 mAh
€ 27.95
Joyetech eGo AIO Startset - 1500 mAh Image

Wat is de Joyetech eGo AIO starterset?
Joyetech heeft met deze compacte handzame All-In-One e-sigaret een uitstekende starterset afgeleverd voor de beginnende damper. Met een lengte van 12 cm is de eGo AIO is makkelijk in het gebruik en erg geschikt voor onderweg dankzij het robuuste ontwerp en stevige behuizing.

Over de ingebouwde 1500mAh batterij
De ingebouwde 1500mAh batterij is ruim voldoende om de gehele dag door te kunnen dampen. De ingebouwde batterij wordt opgeladen middels een meegeleverde micro-USB kabel. De eGo AIO geeft een visuele waarschuwing wanneer de batterij bijna leeg is en beschikt over een ingebouwde spanningsbeveiliging. De batterij heeft een vermogen van 1500mAh.

Over de ingebouwde clearomizer
De top fill clearomizer is een vast onderdeel van de eGo AIO. De tank zelf kan niet vervangen worden, de coils wel. De clearomizer kan gereinigd worden met water en papier. De top cap van de tank beschikt over een instelbare airflowring en een veilige lekvrije kindersluiting.

De eGo AIO is een uitstekende sub-ohm e-sigaret voor de beginnende en gevorderde damper. Bestel uw kleur en de bijbehorende coils.

Over de Joyetech eGo AIO Coils
De eGo AIO wordt geleverd met 2 maal de 0,6Ohm Joyetech Cubis BF sub-ohm coils. Deze coils staan garant voor een unieke smaakbeleving. Deze coils kunnen naar wens worden bijbesteld in de volgende weerstanden voor uw persoonlijke dampervaring:

0.5Ohm
0.6Ohm
1.0Ohm
1.5Ohm Clapton coil
0.2Ohm Ni Coil
0.25Ohm Notch Coil
De Cubis BF coils hebben een degelijke levensduur en zijn gemakkeliijk te vervangen. Het is aan te raden voor gebruik de e-liquid goed in de coil te laten trekken voor een langere levensduur.

Inhoud set
Joyetech eGo AIO (1x)
Joyetech Cubis BF 0,6 ohm coils (2x)
Joyetech eGo AIO driptip (1x)
USB oplaadkabel (1x)
Handleiding Joyetech eGo AIO (1x)

Klik hier voor de handleiding

Klik hier voor het instructiefilmpje

Eleaf Pico S
€ 69.95
Eleaf Pico S Image

ELEAF ISTICK PICO S MOD
De iStick Pico S van Eleaf wordt aangedreven door één 21700 batterij en ondersteunt een maximaal vermogen van 100W. De iStick Pico S is ook compatibel met één 18650 batterij, hiervoor dient U de 18650 batterij in de meegeleverde batterij-sleeve te plaatsen. De Pico S mod ondersteunt verschillende werkmodi voor het voldoen van alle verschillende vape behoeften. De compacte Pico S ligt prettig in de hand door het ergonomisch design en is geschikt voor zowel de beginnende als gevorderde damper.

Afmetingen: 81 x 52.5 x 28.5mm
Batterij type: één 21700/18650 batterij (niet inbegrepen, wel los tekrijgen in de winkel)
Uitgaand wattage: 1-100W
Uitgaande modi: VW / Bypass / TC ( Ni, Ti, SS, TCR)
Weerstand bereik: 0.05 – 1.5 Ohm (TC mode) / 0.1 – 3.5 Ohm (VW / Bypass mode)
Kleurrijk LED licht
Aansluiting: 510

ELEAF ELLO VATE CLEAROMIZER
De Ello Vate clearomizer beschikt over een 2ML e-liquid capaciteit met een bovenlangs vulsysteem en verstelbare bottom airflow. Naast de functionaliteit is de Ello Vate ook een zeer veilige tank door zijn kindvriendelijk afsluitsysteem en anti-lek systeem. De iStick Pico S maakt gebruik van de nieuwe HW-M en HW-N coils en bieden een grote dampproductie en innovatieve smaakbeleving. In de set is 1x een HW-M 0.15 Ohm coil en 1x HW-N 0.2 Ohm coil toegevoegd.

SPECIFICATIES
Diameter: 26.5mm
Hoogte: 47mm
capaciteit: 2ML
Geschikte coils: HW-M en HW-N
Aansluiting: 510

Klik hier voor de handleiding van de MOD (u downloadt de handleiding als een ZIP bestand)

Klik hier voor de handleiding van de tank (u downloadt de handleiding als een ZIP bestand)

Klik hier voor het instructiefilmpje

E-sigaretten
Justfog Q16 Image
Justfog Q16
Wat is de Justfog Q16 Startset? Deze compacte Q16 startersset van Justfog is een simpel bedienbare E-sigaret die beschikt over een 900mAh batterij en een 2ml clearomizer. De Justfog Q16 wordt aangeraden aan de begi... Lees meer
€ 32,95
Eleaf Istick Basic Image
Eleaf Istick Basic
Productbeschrijving De eLeaf iStick Basic is een complete en compacte eLeaf iStick starterset inclusief clearomizer en andere benodigdheden. Ideaal voor iedereen die op zoek is naar een simpele mod van hoge kwalite... Lees meer
€ 37,95
Joyetech eGo One V2 Image
Joyetech eGo One V2
Productgegevens De eGo ONE V2 is een starterskit van het merk Joyetech. Bij aankoop van deze kit is er keuze uit de batterijcapaciteit van 1500mAh of 2200mAh, de starterset heeft een E-liquid capaciteit van 2ml. Zo... Lees meer
N.V.T. product wordt niet meer verkocht. Coils voor dit systeem zijn nog wel verkrijgbaar
Eleaf Ijust 3 Image
Eleaf Ijust 3
Productbeschrijving De Eleaf iJust 3 springt meteen in het oog. Dat komt in eerste instantie door het frivole uiterlijk. Elk van deze iJust-modellen is prachtig versierd. Naast een aantrekkelijk uiterlijk heeft dez... Lees meer
€ 47.95
Eleaf Ijust Nexgen Image
Eleaf Ijust Nexgen
Productbeschrijving De Eleaf iJust NexGen is een All-In-One E-sigaret voorzien van een krachtige batterij met een capaciteit van 3000 mAh en een (ingebouwde) clearomizer met tankinhoud van 2 ml. De Eleaf iJust NexG... Lees meer
€ 37.95
Eleaf Istick Pico 21700 Image
Eleaf Istick Pico 21700
Productbeschrijving De Eleaf iStick Pico 21700 Kit ligt net zoals alle E-sigaretten van de iStick Pico serie zeer comfortabel in de hand en is dankzij het formaat gemakkelijk mee te nemen onderweg. De iStick Pico k... Lees meer
€ 59.95
Eleaf Pico Baby Image
Eleaf Pico Baby
Productbeschrijving De iStick Pico Baby Kit is een buitengewoon compact en handzaam model van Eleaf bestaande uit een indrukwekkende interne 1050 mAh batterij en een GS Baby tank. Door de magnetische connector kan ... Lees meer
€ 29.95
Eleaf Pico 85 Image
Eleaf Pico 85
Productbeschrijving De ELeaf iStick Pico is wederom een uitbreiding van de ELeaf iStick familie. De ELeaf iStick Pico 25 Kit is voorzien van een variabel voltage, een instelbare temperatuur en verschillende moduss... Lees meer
€ 54.95 (zonder 1 x 18650 batterij)
Eleaf Ikuu I80 Image
Eleaf Ikuu I80
Productomschrijving De Eleaf iKuu i80 kit met ergonomisch ontworpen design, bestaat uit een iKuu i80 TC MOD in combinatie met de Eleaf MELO 4 clearomizer. De Eleaf iKuu i80 kan ingesteld worden in verschille... Lees meer
€ 54.95
Eleaf Ikuu I200 Image
Eleaf Ikuu I200
Productinformatie De Eleaf iKuu i200 kit met ergonomisch ontworpen design, bestaat uit een iKuu i200 TC MOD in combinatie met de Eleaf MELO 4 clearomizer. De Eleaf iKuu i200 kan ingesteld worden in verschill... Lees meer
€ 59.95
Joyetech eGo AIO Startset - 1500 mAh Image
Joyetech eGo AIO Startset - 1500 mAh
Wat is de Joyetech eGo AIO starterset? Joyetech heeft met deze compacte handzame All-In-One e-sigaret een uitstekende starterset afgeleverd voor de beginnende damper. Met een lengte van 12 cm is de eGo AIO is makke... Lees meer
€ 27.95
Eleaf Pico S Image
Eleaf Pico S
ELEAF ISTICK PICO S MOD De iStick Pico S van Eleaf wordt aangedreven door één 21700 batterij en ondersteunt een maximaal vermogen van 100W. De iStick Pico S is ook compatibel met één 18650 batterij, hiervoor di... Lees meer
€ 69.95